Contact
CNSMF
Ghiduri medicale
Info PREVENT
un proiect CNSMF
Comută navigarea
Vizita preventivă
Cum mă pregătesc pentru vizită
Conținutul vizitei preventive
Riscuri și afecțiuni
Factori de risc
Alimentația
Recomandări alimentație sănătoasă
Alăptarea
Beneficiile alăptării
Important de știut pentru a alăpta cu succes
Inițierea, frecvența și durata alăptării nou-născutului
Tehnica alăptării eficiente
Cum știm că alăptarea merge bine?
Ce este scorul LATCH?
Extragerea și păstrarea laptelui matern
Relactarea și sistemele de nutriție suplimentară
Laptele formulă
Alimentația complementară
Principii ale alimentației complementare
Cât de devreme?
Cu ce începem?
Cantitatea și textura alimentelor
Hrănirea autonomă a copilului
Alimente nepermise sau de evitat
Apa și alte lichide în alimentația complementară
Numărul meselor, dieta minim Acceptabilă (DMA)
Prepararea, transportul și prezervarea alimentelor
Alergiile
Obezitatea
Suplimentele de fier
Suplimentele de calciu
Suplimentele de vitamina D
Mișcarea
Recomandări activitatea fizică
Somnul
Stresul
Adicții
Fumat
Alcool
Droguri
Alte adictii
Factori psiho-sociali
Activitatea sexuală
Igiena orală
Riscurile la vârstnici
Probleme și afecțiuni
Teste și evaluări
Teste de laborator
Explorări paraclinice
Instrumente clinice pentru screening
Intervenții preventive
Vaccinarea
Suplimente alimentare
Medicamente
Sfat și suport
Biblioteca
Caută după:
Riscuri și afecțiuni
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you accept this policy as long as you are using this website.
X
Accept
View Policy